Edhe 100 Profesor!

FSHB uron përzemërsisht Profesor. Astrit Grevën, trajnerin IKONË të basketbollit në Shqipëri dhe në veçanti të ekipit Partizani, i cili sot na gëzon me 85-vjetorin e tijë.

Falenderimet për Z. Greva janë të pafundme!

Profesor të urojmë sa më shumë vite të lumtura përkrah Familjes dhe Baskebollit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*