Asambleja Zgjedhore e FSHB-së!

Nesër (04.09.2021), FSHB do të organizojë Asamblenë Zgjedhore për organet drejtuese.

Pas propozimeve të marra nga shoqatat anëtare të FSHB, është përcaktuar si kandidat i vetëm për President, Z. Avni Ponari, i cili është propozuar nga 16 shoqata anëtare të FSHB. Kujtojmë se FSHB aktualisht përbëhet nga 24 shoqata anëtare, ku 8 prej të cilave nuk kanë propozuar asnjë kandidat për president.

Përsa i përket kandidatëve për 6-vendet si Anëtarë të KD-së, nga propozimet e shoqatave anëtare dhe konfirmimit të kandidaturave, nesër do të votohet sipas listës:

1- Arturo SAKO
2- Besmir ILJAZI
3- Blendi DIBRA
4- Dritan MEMA
5- Edera ALIBEGAJ
6- Edmond BIÇOKU
7- Juel JARANI
8- Klevis KASO
9- Korab LLAZANI
10- Migena PLASA

 

Shoqatat anëtare gjithashtu kanë përcaktuar delegatët me të drejtë vote sipas përcaktimit në Statutin e FSHB-së për votim me nga një votë më shumë për çdo shoqatë që ka organizuar ekip meshkuj të rritur apo femra të rritura përgjatë edicionit të fundit.

Delegatët me të drejtë vote janë:

Nr. Delegati me të drejtë vote në Asamble Shoqata
1 Alban Xhaferi Shoqata e Basketbollit Vllaznia
2 Blendi Dibra Shoqata e Basketbollit Vllaznia
3  Bledar Gjecaj Shoqata e Basketbollit Vllaznia
4 Perikli Goga A. S. Goga Basket
5 Enea Goga A. S. Goga Basket
6 Piro Tanku Tirana Eagles Basket
7 Klarent Dedaj Tirana Eagles Basket
8 Florentina Mitku Studenti Basket
9 Floran Mitku Studenti Basket
10 Enri Lalaj Galaktikët
11 Elvira Xhyra Klubi i Basketbollit Elbasani Femra
12 Shkendi Xhyra Klubi i Basketbollit Elbasani Femra
13 Edmond Biçoku Klubi i Basketbollit Elbasani Femra
14 Arqile Gorea Teuta Basket
15 Kreshnik Leka Teuta Basket
16 Besim Dervishaj Teuta Basket
17 Endi Lazimi Marsi Basket
18 Afrim Bilali Ardhmeria Basket Centre
19 Klevis Kaso Shoqata Sportive e Basketbollit Flamurtari
20 Elona Merkaj Shoqata Sportive e Basketbollit Flamurtari
21 Viktor Papavangjeli Shoqata Sportive e Basketbollit Flamurtari
22 Tatjana Marash Shoqata e Basketbollit Skenderbeu
23 Migena Plasa Shoqata e Basketbollit Skenderbeu
24 Arturo Sako Vlora Basket
25 Aldi Germau Apollonia basket
26 Palion Zarka Apollonia basket
27 Elsa Goga Apollonia basket
28 Redi Shqevi Superior Basket
29 Hazbi Mancellari Shoqata e basketbollit Permeti
30 Eni Llazani Shoqata Kamza Basket
31 Glen Prodani Shoqata Kamza Basket
32 Erkand Karaj Karaj Basket
33 Mirza Alibegaj Basket F-Tirana20
34 Edera Alibegaj Basket F-Tirana21
35 Arben Kasmi Vezhguesit dhe Gjyqtaret e Basketbollit
36 Eduard Carcani Dinamo Basket
37 Skerdi Muca Dinamo Basket
38 Klevis Çomo Fieri Basket 2008
39 Mikel Serbo Pro-Basket Invaders

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*