– 3 Dite nga Kompeticioni Europian në Shqipëri!

– 3 dite
#TiranaOlympicPark
Sot ekipi perfaqesues U18 Djem zhvilloi nje ndeshje ne pallatin e sportit Feti Borova #TiranaOlympicPark
kunder ekipit te Dinamos te rritur.
Ndeshja ishte nje test per ekipin perfaqesues dhe stafin organizator te eventit.
Ne background eshte nje nga fotot me te bukura te eventit Europian organizuar ne Shqiperi ne vitin 2019 per U16 Djem.
Moment gjate ndedhjes me ekipin e Moldavise (ekip i cili rikthehet serisht per kompeticionin e 3-8 gusht 2021)
Lojtari Jordi Thanasi beri nje kampionat shume te mire ne vitin 2019 por kete vit nuk mund te perfaqesoje Shqiperine per aresye te nje demtimi te rende pesuar gjate nje ndeshje ne kampionatin kombetar me ekipin @dinamo_basket_2017

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*