Grupi i U20 Djem në prag fillimi të sfidave europiane.

Ndeshja e parë ndaj ekipit të Spanjës,(nesër) për të vazhduar me ekipet e tjera të Çekisë, Italisë, Kroacisë, emra olimpikë të Tokyo 2020 dhe vazhdon me Portugalinë.

Kemi përmendur kaq herë sfidat europiane, por pse…..????

Sepse ekipet tona, këtë verë ndeshen në dy disiplina mjaft delikate:

1. Ndeshja e parë kontrollet e rrepta ndaj Covid19 ( sfidë shëndetësore)

2. Ndeshja e dytë “rezultatet sportive”

I urojmë ekipit, një përfaqësim sa më të mirë dhe të fitojnë nga ndeshja me të mirët!

Suksese djem!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*