Ekipi Kombëtar U20 Djem!

Ekipi kombetar U20 djem vazhdon pregatitjen intensive ne kuader te pjesemarrjes ne eventin “FIBA U20 EUROPEAN CHALLENGER” e cila do te zhvillohet me 20-25 korrik ne Republiken Çeke.

Mbreme ne sallen sportive Dhimitraq Goga, ekipi yne ka zhvilluar nje ndeshje miqesore me ekipin perfaqesues te Kosoves U20.
Ndeshje e cila pati rivalitet dhe sherbeu si prove per te dy ekipet ne prag te evenit europian.

Urojme ne nje paraqitje sa me dinjitoze ne kete event me nivel maksimal, pasi kundershtaret ne grup jane emra te medhenje te basketbollit europian.
Grupi A:
Itali
Spanje
Kroaci
Shqiperi
Portugali
Republika Çeke

#forcashqipëri

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*