Niset ekipi U20 Vajza!

Vajzat e U20, sot nisen drejt Armenisë. Për herë të parë, fshb konfirmon pjesëmarrjen me këtë kategori, për të barazuar garat 3×3 si për djem dhe për vajza.
Pas disa ditësh stërvitje në Dhimitraq Goga, vajzat tona nisin këtë rrugëtim për t’i hapur një dritë jeshile dhe start ndryshe përfaqësimeve, veçanërisht furnizimin e ekipit të parë të femrave, që shumë shpejt, pritet t’i kthehet parketit ndërkombëtar.
Shumë kontrolle covid19, por vajzat tona rezultuan në të gjitha testet, NEGATIVE, duke i dhënë shenjat e para POZITIVE për një fillim të mbarë.
Shumë suksese vajza, si gjithmonë jemi me sytë nga Ju!
Her World Her Rules!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*