Albania vs Bulgaria #u18vajza

July 31, 2021 admin 0

Ndeshja e fundit per #albania #u18vajza ne kompeticionin #FibaU18WomensEuropeanChallenger per vitin 2021! Neser ekipi kombetar U18 Vajza, drejtuar nga Tr. Bledar Gjecaj dhe As. Medina Mustafa, […]

Albania vs Spain #u20djem

July 20, 2021 admin 0

Sot zhvillojme ndeshjen e pare #FibaU20EuropeanChallengers #albania #vs #spain #u20djem Jemi te bindur qe djemte te drejtuar nga Tr. @enillazani dhe As.Tr. @grifinjo @prodaniglen do […]

Ekipi Kombëtar U20 Djem!

July 16, 2021 admin 0

Ekipi kombetar U20 djem vazhdon pregatitjen intensive ne kuader te pjesemarrjes ne eventin “FIBA U20 EUROPEAN CHALLENGER” e cila do te zhvillohet me 20-25 korrik […]