Kamza Basket ekipi fitues #U20Djem

Kamza Basket eshte ekipi fitues i Final Four #U20Djem edicioni 2020-21
Ne sallen sportive #kamez ka perfunduar organizimi #finalfour per kategorine U20 Djem, ku moren pjese ekipet:
#kamzabasket
#ardhmeriabasket
#eaglesbasket
#partizanibasket
Ekipi i #kamzabasket ka arritur te munde ekipin #partizanibasket ne 1/2 finale dhe ka arritur te fitoje ne finale kunder ekipit #ardhmeriabasket (ekip i cili mundi #eaglesbasket ne 1/2 finale)
Falenderime ekipeve pjesemarrese dhe inkurajim per zhvillimin e kesaje kategorie ne menyre qe te kemi kontigjent per ekipet #senior dhe ekipin kombetar U20 Djem.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*