U20 Djem – F4

Me 25.06.2021, ne ambjeNtet e FSHB, eshte hedhur shorti per F4 – U20 djem, ku jane percaktuar ndeshjet:

Eagles vs Ardhmeria

Kamza vs Partizani

Per arsye te kufizimeve pergjate edicionit 2020-21 sipasoje e pandemise Covid-19 dhe kohes se pamjaftueshme perpara fillimit te grumbullimeve te ekipeve kombetare (kujtojme se Shqiperia kete vere do te perfaqesohet me 6-ekipe kombetare te moshave ne kampionatet Europiane, U20/18/16 Djem dhe Vajza) eshte menduar qe te realizohet U20 djem ne formatin e Final Four ndermjet 4-ekipeve te cilat kane konfirmuar pjesemarjen me kete grupmoshe.

Suksese ekipeve pjesemarrese!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*