Kampionet – The Roses (Permeti) #U16Vajza

Përfundon dhe kampionati i vajzave U16!
Kupa e kampionit, mbetet në qytetin e trëndafilave!
Përmeti kampion 2020-2021.
Suksese në edicionin e ardhshëm!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*