Kamza Basket, fituese e Kategorisë së I-rë Meshkuj 2020-2021!

Kamza Basket, fituese e Kategorisë së I-rë Meshkuj 2020-2021!
Një performancë për tu vlerësuar nga fillimi i sezonit së bashku me atë të ekipeve të tjera të: Dinamos,Elbasanit,Apolonisë,Flamurtarit e Skënderbeut.
Suksese në rrugëtimin drejt Superligës!
Suksese dhe ekipeve të tjera, që janë futur në zonën e nxehtë të shpalljes së Kampionit të Shqipërisë për femra e meshkuj!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*