Tanimë ëndrra bëhet realitet!

April 2, 2021 admin 0

Tanimë ëndrra bëhet realitet Liga UNIKE starton në formatin Final 8 për edicionin 2020-2021! Me këmbë të mbarë dhe suksese basketbollit mbarë shqiptar!