Tanimë ëndrra bëhet realitet!

Tanimë ëndrra bëhet realitet

Liga UNIKE starton në formatin Final 8 për edicionin 2020-2021!

Me këmbë të mbarë dhe suksese basketbollit mbarë shqiptar!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*