Kërkohet Drejtor Marketingu pranë FSHB!

March 31, 2021 admin 0

Kërkohet Drejtor Marketingu pranë Federatës Shqiptare të Basketbollit Federata Shqiptare e Basketbollit, me zgjerimin e aktivitetit të saj me kompeticione kombëtare dhe ndërkombëtare, shpall thirrjen […]

Sfidë femërore!

March 8, 2021 admin 0

8-Marsi i sotëm, ndonëse në ditë me shi, na gjeti në fushat e basketbollit të parkut të liqenit, ku u zhvillua ndeshja midis ekipeve ” […]