Përfunduan punimet e Asamblesë Statutore të FSHB-së!

30 Janar 2021!
Ashtu siç ishte njoftuar prej kohësh, sot mblidhet Asambleja Statutore , e cila sipas rendit të ditës, njoftuar më parë, përfundoi me miratimin e një sërë vendimesh të marra nga kryesia dhe miratimin e Statutit të Ri!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*