Seminare në prag te edicionit 2020-21

Ne prag te edicionit 2020-21, FSHB ka filluar seminaret trajnuese sezonale me mbajtesit e statistikave dhe trajneret. Ne ditet ne vijim do te vazhdohet me organizimin e seminareve dhe per Vezhguesit dhe gjyqtaret.

Seminaret e realizuara:

Me 30.09.2020 u zhvillua seminari me mbajtesit e statistikave (FIBA LIVE STATS), ku ishin pjesemarres 14 perfaqsues të derguar nga shoqatat: Kamza Basket, Partizani, Tirana, Karaj Basket, Superior Basket.

Lektor: z.Ervin Koçi

 

Me 01.10.2020 u zhvillua seminari me trajneret per ndryshimet ne Rregulloren e lojes se FIBA, ku ishin pjesemarres 5 trajnere nga shoqatat: Kamza Basket, Vllaznia, Permeti Basket.

Lektor: z.Ervin Koçi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*