No Image

Turne U14-Djem / 24.10.2020

October 26, 2020 admin 0

Më 24.10.2020 u zhvillua turneu U14 djem tek fushat Multisportive, Parku i Liqenit Artificial, Tiranë. Ekipet pjesëmarrëse ishin: Invaders (Tiranë), Galaktikët (Tiranë), Beslidhja (Lezhë), Teuta […]

No Image

Liga Unike!

October 12, 2020 admin 0

Gjyqtarët e Shqipërisë dhe Kosovës në seminarin e gjyqtareve për fillimin e Ligës Unike. Ku, përveçse në shtëpinë e famshme të Lidhjes së Prizrenit!

No Image

Ndeshjet e ekipeve kombetare!

October 12, 2020 admin 0

Ndeshjet e ekipeve kombetare meshkuj dhe femra do te zhvillohen ne nentor me grumbullim ne vendet e percaktuara nga #FIBA. @fiba #basketball #albania #fibawc2023

No Image

Asambleja e FIBA Europe 2020!

October 12, 2020 admin 0

Asambleja e FIBA Europe, e parashikuar për tu zhvilluar në Lituani, zhvillohet sot në Zoom! Presidenti, z.Ponari, ndjek punimet e Asamblesë sipas axhendës së paraqitur!