Liga Unike – Mbledhja e parë e Bordit Drejtues

Dje, më 10 shtator, ora 15:00, në ambjentet e FSHB, u realizua mbledhja e parë e Bordit Drejtues të Ligës Unike, ku u diskutua mbi këtë rend dite:

-Prezantimi i anëtarëve të Bordit Drejtues të Ligës Unike

Të cilët u caktuan Z.Korab Llazani dhe Znj.Elvira Dushku -Sekretarët respektiv të federatave dhe Z.Edmond Biçoku dhe Shaqir Totaj -Anëtarë të Bordit Drejtues respektiv të federatave 

-Prezantimi dhe zgjedhja e kryetarit të Bordit Drejtues të Ligës Unike

U caktua Z.Ilir Trebicka

-Prezantimi dhe emërimi i anëtarëve të stafit të zyrës së Ligës Unike

 

Foto Album:

previous arrow
next arrow
Slider

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*