Idetë e mëdha, të shkruara në letër, i bëjnë ëndrrat të realizueshme!

Një takim mjaft i veçantë, i pari i këtij lloji dhe mjaft interesant në kushte pandemie!
 
U zhvillua sipas planifikimit,sesioni online, me përfaqësues të akademive/shoqatave të basketbollit tona si: Karaj Basket, Tirana, Marsi Basket, Çaçi Basket, Kamza Basket, Goga Basket, Vllaznia,Ardhmëria Basket, Elbasani Basketball, Galaktikët, dhe Drejtorit të Akademisë së Minnesota Timberwolves and Lynx (NBA & WNBA TEAM).
 
Pjesmarrje dhe ndërveprim aktiv, pyetje inteligjente dhe shkëmbim informacioni. Një kanal komunikimi që shërben për bashkëpunime të mëtejshme dhe u vjen në ndihmë themeluesve të akademive të basketbollit në vendin tonë.
 
Komunikimi vazhdon, në forma elektronike, për të avancuar me rekomandime,sugjerime dhe plane konkrete.
 
Meshazhi i këtij takimi: Vizioni, pasioni, idetë e mëdha,të shkruara në letër, i bëjnë ëndrrat dhe qëllimet të realizueshme!
   

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*