Championing a Basketball Academy

Me kënaqësi dhe përgjegjësi, ju prezantojmë bashkëpunimin për herë të parë, me drejtues të Akademisë së Basketbollit të Minnesota Timberwolves and Lynx (pjesmarrës në NBA dhe WNBA).
Ky bashkëpunim , konsiston në organizimin e një sesioni online,me tematikë:
“Ngritja, organizimi,manaxhimi dhe orientimi drejt suksesit i një akademie basketbolli”.
Nisur nga tendencat e fundit të shoqatave tona të basketbollit, për të rritur dhe intensifikuar punën e tyre me të gjitha grupmoshat, shpresojmë të vijmë në ndihmë me ekspertizën e ofruar.
Shoqatat tona anëtare, nëpërmjet përfaqësuesve të tyre, janë ftuar të ndjekin këtë sesion, për të ndarë dhe marrë,eksperiencat përkatëse.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*