Championing a Basketball Academy

July 16, 2020 admin 0

Me kënaqësi dhe përgjegjësi, ju prezantojmë bashkëpunimin për herë të parë, me drejtues të Akademisë së Basketbollit të Minnesota Timberwolves and Lynx (pjesmarrës në NBA […]