Projekti SCOD-FIBA-Zoom meeting 3

Pavarsisht mungesës së ndeshjeve, gjyqtarët në këtë periudhë janë angazhuar për të vazhduar formimin e tyre nëpërmjet mbledhjeve të organizuara nga FIBA (projekti SCOD) dhe mbledhjeve të organizuara nga z.Ervin Koçi –Instruktor kombëtar i gjyqtarëve.

Sot në orën 17:00 është takimi i tretë dhe i fundit në ZOOM për këtë periudhë i projektit SCOD.

Foto nga zoom meeting i dates 12 Maj 2020

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*