Projekti SCOD-FIBA-Zoom meeting 3

June 8, 2020 admin 0

Pavarsisht mungesës së ndeshjeve, gjyqtarët në këtë periudhë janë angazhuar për të vazhduar formimin e tyre nëpërmjet mbledhjeve të organizuara nga FIBA (projekti SCOD) dhe […]