FIBA SCOD – Zoom meeting

Takim i gjyqtareve per projektin e FIBA-s SCOD ne platformen Zoom meeting (Covid 19)

Ne dt 12 maj 2020 u zhvillua takimi online (ne platformen Zoom) me gjyqtaret e basketbollit per projektit te FIBA-s SCOD.

Takimi u drejtua nga:

 1. Ales Kamnikar (Slloveni) – Instruktor dhe vezhgues i FIBA (drejtues i projektit SCOD per Shqiperine).
 2. Manuel Mazzoni (Itali) – Gjyqtar FIBA dhe Instruktor FIBA
 3. Ervin Koci (Shqiperi) – Gjyqtar FIBA, Instruktor FIBA dhe Instruktor Kombetar

 

Takimi u pershendet nga Drejtori Ekzekutiv i FIBA Europe Z. Kamil Novak

 • Tematika e takimit ishte : “Akti i gjuajtjes”
 • Metodologjia: Rregullorja Zyrtare e lojes FIBA

Video Ilustruese per rastet dhe diskutime

 • Kohezgjatja: 86 minuta (parashikuar 60 minuta)
 • Testi per gjyqtaret: 18 maj
 • Takimi I rradhes: 25 maj

Perfaqesuesit e FIBA-s mbeten mjaft te kenaqur me angazhimin e gjyqtareve tane dhe shprehen konsideraten e tyre per ta.

 

Ne takim morren pjese 23 gjyqtare:

 1. Ervin Koci
 2. Erion Hoxhaj
 3. Gilbert Hoxha
 4. Jurgen Muho
 5. Adrian Dylce
 6. Amarildo Brahilika
 7. Andi Bejko
 8. Ani Balliu
 9. Edison Gjoni
 10. Elvis Allaraj
 11. Eno Belhula
 12. Ersi Vokrri
 13. Fatjon Malevi
 14. Fiona Huta
 15. Gajti Basho
 16. Hans Trajer
 17. Kostandin Canaj
 18. Kriks Muho
 19. Kristi Koci
 20. Mariel Nebiu
 21. Mikel Majko
 22. Rei Rucaj
 23. Serxho Gjoni

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*