Komunikatë për shtyp!

May 16, 2020 admin 0

Në datë 14 dhe 15 Maj, presidenti i FSHB-së, z. Avni Ponari thirri një takim online me përfaqësuesit e ekipeve të shoqatave pjesmarrëse të Kategorisë […]

#NeDoRingrihemi

May 15, 2020 admin 0

#NeDoRingrihemi Basketbolli në Shqipëri, ashtu si çdo aktivitet tjetër sportiv, në këtë periudhë po vuan kushtëzimet nga pandemia COVID-19. FSHB po mundohet të sillet në […]

Trajneret e rinj- Skype meeting

May 14, 2020 admin 0

  FSHB realizoi video konferencën nëpërmjet Skype meeting, dt 02.05.2020, me trajnerët aktiv përgjatë edicionit sportiv 2019-20 në kampionatet U18/16 Djem dhe Vajza. Synimi i […]