“Çfarë është Basketbolli për mua”

Duke Ju uruar te gjitheve te jeni mire, me shendet te plote , kemi menduar te aktivizojme ne menyre virtuale, femijet qe sterviten ne shoqatat anetare ne FSHB, te moshes 6-13 vjec, nepermjet konkursit :
  • Eseja dhe Vizatimi me i mire me temen: ” Cfare eshte basketbolli per mua” (100-150 fjale)
  • Per vajzat qe kane qene pjese e projektit “Her World Her Rules” mund t’i referohen kesaj fushate dhe shprehin kreativitetin e tyre me nje ese ose vizatim
*Punimet te dergohen me email ne info.fshb@gmail.com nga email zyrtar i shoqatave anetare ne FSHB.
Ne perfundim te ketij konkursi do te kete vleresime per esene dhe vizatimin me te mire.
#qendroneshtepi  #sportishendet
Te gjithe do tja dalim me sukses kesaj perballje!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*