Njoftim!

Te nderuar,
Ne vijim te gjithe komunikimeve zyrtare, te bera nga Ministria e Shendetesise dhe ajo e Arsimit, Sportit dhe Rinise, jemi te detyruar te zbatojme udhezimet e konfirmuara zyrtarisht, per nderprerje te aktivitetit sportiv. Per rifillimin i aktiviteteve sportive te organizuar nga FSHB, do te njoftoheni koh pas kohe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*